Clearkort för Pappersvinden

Mitt nästa uppdrag för Pappersvinden  var att göra något lite annorlunda med en overlay från Best Creations, oftast ser man ju overlays på LOs, så jag testade hur man kunde göra med dom på kort!

Det blev tre olika varianter.

Först ut är ett farsdags kort! (Hejja Pappa!!)

Här har jag använt overlayen det tillsammans med ett helt ljuvligt dubbelsidigt papper från samma märke. Lagt ihop mönstren där jag tyckte att det passade och sedan dekorerat.
Halvpärlor, dymoremsa samt bokstäver utstansade med Zoe som jag har använt Crackle accent på.

Ett julkort

Här har jag använt overlayen som ett fönster och innuti kortet har jag använt ett papper från Urban Lily - Holly. På framsidan har jag sedan dekorerat med alfabetet från Zoe som jag har clearembossat, utstansade fern och halvpärlor.
Själva hälsningen tänkte jag att man gärna kunde skriva med vit penna på mönsterpapperet så att det syns även när kortet är stängt.
Detaljbild:


Tack kort

Här har jag använt halva overlayen som kortbas. Att göra ett helt genomskinligt kort är en liten utmaning, men superkul. Det krävs att man tänker till lite eftersom man kan se alla dekorationer från baksidan också. Dubbelhäftande tejp är superbra att använda så att man slipper se lim osv.
Jag har dekorerat med alfabete från Zoe som jag har haft stickles på. Utskriven bild på en ängel som jag har krackelerat även denna med Crackle Accents, samt blommor från Petaloo, band och halvpärlor.

Öppet:


Detaljbild:


Det var superskoj att jobba med overlays! Det var inte sista gången! ;)

Kommentarer
Postat av: Julle

Och jag som har trott att jag inte vill ha overlays.. Jag får kanske tänka om. :P Korten du har gjort är jättefina!Kul att få se olika exempel på hur det kan användas! :)

2008-11-10 @ 22:11:16
URL: http://pyssel.hobbyverkstaden.com
Postat av: Ulltussen

Jag har vikt julkorten efter en vikning som var ett tema på "kort i fokus" för någon vecka sedan, diamantvikning. Jätteroligt att göra, och lite annorlunda, tänkte jag att det blev bra till julkorten. Får hoppas att det blir det också. Superfina kort du har gjort återigen, Riktigt ögongodis!

2008-11-10 @ 22:23:16
URL: http://ulltussen.blogg.se/
Postat av: Tettiz

GASPEDAL!!! HUR snygga var inte de här korten då??!!!! gaaaaaaah Nu måste ju jag också testa att göra clearkort!!! Waaaoooow!!Som svar på din fråga: Ja, jag håller på att göra något just NU med mina nya papper. Och jag är ledsen, jag hade redan slickat på dem när du var där och dreglade... fnissar

2008-11-10 @ 22:41:39
URL: http://tettiz.blogspot.com
Postat av: Siv Elin

Här var det många fina kort! Gillar verkligen färgerna på julkortet

2008-11-11 @ 09:16:10
URL: http://pysselmania.wordpress.com
Postat av: Liza

Mycket snygga kort! Jag har en bit overlay skräpandes någonstans, tror jag får ta och riva fram den jag med! :D

2008-11-11 @ 11:04:35
URL: http://scraplivet.se
Postat av: Jessica

Jättesnygga kort, spanade in dem häromdagen på Pappersvinden. Synd bara att jag har köpstopp just nu, blir så sugen att göra egna :-)

2008-11-15 @ 15:24:59
URL: http://rostberg.blogspot.com
Postat av: Zarah

Så otrooooligt duktig du är, tjejen!!

2008-11-19 @ 22:27:31
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Tinto

Süperhäftigt! Tinto sitter o är imponerad muchos! :D

2008-12-03 @ 15:13:59
URL: http://stirredreality.com/tinto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0