Smycken mars

image7

Ett armband i gråvaxade glaspärlor, svarta slipade glaspärlor, gråa swirls i glas, 2 blommellandelar, liten fjäril samt underbart sött togglelås. Present till en kompis!


image8

Svarta och gråa glaspärlor av blandade former, peacockfärgade sötisar,   olika mellandelar i tibetsilver och ett målat snäckskalshänge.

image9

Ett litet retro inspirerat halsband med örhängen. Guldbruna sötisar, guldfärgade mellandelar och pärlor, och stora glaspärlor med guldkant.


image10

Ett långt rosa-lila halsband som bärs med ett kort varv runt halsen (hjärtat i halsgropen), toggellås vid barmen och långt hänge på kedja. En salig blandning av glas pärlor i rosa lila och silver, stora lila sötisar.


image11

Ett långt halsband med gröna glaspärlor och stora fyrkantiga catseye, olika connectors, ovala och runda i olika storlekar. Den stora gröna pärlan med de gula blommorna är min stora favorit just nu.

Pysselhörnan

image5

Här är min pysselhörna med tillhörande hund(st)hjälp, lite rörigt... så funderar på hur jag ska kunna fixa lite ordning och reda. Behöver bland annat bättre belysning..

image6

Större bild på själva kaoset... Pärlorna är dock välsorterade. Rocaille i den stora gröna lådan.
Bruna pärlor i den mindre ovanpå. I Panduros förvaringsaskar färgsorterat svart/silver/guld + grön/vit/transparenta + röd/lila/rosa + blå/turkose. Sötisar i den mindre gröna lådan. Å i de två stora halvtransparenta mellandelar, berlocker, och annat smyckestillverkningsmaterial. Verktyg, småburkar med blandade pärlor, förvaringspåsar, pågående och avslutade projekt i en salig blandning..


Shoppingfynd

image1

Shoppingfynd  i limegrönt, turkost och blått

image2

Mer shopping, orange, rött och hallon

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att visa lite smyckespyssel jag gjort, lite pärlshopping, kanske prata lite om min hund Argos, samt lite blandat gnäll med glädjeyttringar. Ditt å datt med andra ord!

Välkommen!


RSS 2.0